Contact

Heb je interesse in gitaarles in Kerkrade, Landgraaf of Brunssum? Vul dan dit contactformulier in. Ik zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Als je boeken wil aanschaffen dan kan dat het beste door naar de webshop te gaan. Deze bevindt zich op de website www.muziektheorie.com.
De webshop is zo ingericht dat je er een volledige bestelling kunt plaatsen en vervolgens kunt afrekenen met behulp van bijvoorbeeld iDeal. Dat is handig, snel en vooral veilig.

Heb je vragen of opmerkingen, of wil je meer weten over hoe je de boeken kunt bestellen? Ga dan naar de website muziektheorie.com en vul daar het contactformulier in en verstuur het. We zullen zo spoedig mogelijk antwoord geven.

U kunt natuurlijk op Muziektheorie.com tevens uw boeken bestellen. Vermeld dan in het bericht de titels en aantallen.
Ik laat u dan zo spoedig mogelijk de bestelprocedure weten.

 

OVER FRANS FRIJNS

Frans Frijns, gitarist, gitaardocent en auteur van een aantal muziekboeken heeft een jarenlange ervaring als gitaarleraar.

Frans FrijnsAan Stichting Muziekschool Kerkrade werkt hij al sinds 1989 als docent.
Stichting Muziekschool Kerkrade verzorgt muziekonderwijs in de gemeenten:
Kerkrade
, Landgraaf, Brunssum en Simpelveld.

Gedurende zijn loopbaan heeft hij honderden leerlingen begeleid bij het leren bespelen van de gitaar (zowel akoestisch als elektrisch) en basgitaar. Daarnaast geeft Frans bandcoaching, een cursus Lichte Muziek en werkt hij binnen de SMK met multimedia (video, audio, software).

Aan het conservatorium van Maastricht heeft hij zijn studies klassiek gitaar en elektrisch gitaar afgesloten. Daarnaast heeft hij ook basgitaar gestudeerd.