Kaft Sibelius cursus

Klik op het boek om
enkele pagina's te bekijken

Starten met Sibelius First

Sibelius First is het kleine broertje van Sibelius 7. Het programma is stukken goedkoper maar levert toch een zeer professioneel resultaat. Eigenlijk is het programma bijna net zo proffesioneel.

Met de komst van versie 7 heeft Sibelius gebroken met de traditionele look en feel van het programma zoals deze tot en met versie 6 is volgehouden en ontwikkeld. Heel veel zaken zien er nu totaal anders uit. Als je al jaren van het programma gebruik hebt gemaakt is dat zeker even wennen. Als gevolg van deze aanpassingen is ook deze handleiding compleet nieuw vanaf de grond opgebouwd.

Helaas wordt Sibelius First geleverd zonder Nederlandse handleiding. De bijgeleverde Engelstalige handleiding is bovendien betrekkelijk complex.

Dit cursusboek: 'Starten met Sibelius First', biedt een prima manier om dit programma onder de knie te krijgen. Het boek is geschreven om op een laagdrempelige manier snel met het programma aan de slag te kunnen.

Vrijwel alle standaardhandelingen worden stapsgewijs uitgelegd. In 68 pagina’s leer je het programma in een handomdraai kennen.

Het cursusboek 'Starten met Sibelius First' wordt met succes gebruikt bij cursussen aan verschillende muziekscholen.

Het cursusboek 'Starten met Sibelius First' is uitsluitend verkrijgbaar als download-versie. De prijs bedraagt daardoor slechts € 9,99.

Het boek kan alleen via deze site besteld worden.

Bestelmethode 1
- Ga naar de webshop en bestel dit boek
- Je kunt online afrekenen met iDeal

Bestelmethode 2
- Maak € 9,99 over op rekening 1292.80.410
- ten name van FJJ Frijns Maastricht
- Vermeld: Sibelius First
- Vermeld: emailadres of stuur tegelijk een email via het contactformulier op deze website.